1_R
1_R

press to zoom
2_R
2_R

press to zoom
Cover_R
Cover_R

press to zoom
1_R
1_R

press to zoom
1/7

CONGEE HOUSE

YUMA

Congee House and Yuma are two differentiated yet cooperating brands with their identical characters and commonly shared spirits.  Designing a connected yet compartmentalised dining space for the two brands is an exciting challenge.

 

SAVVISH smartly picked two essential graphic elements as the totem of two different implications: The Homey and nostalgic style represented by the fractal pattern and the warm color tones: the oceanic theme and the freshening cuisine of Yuma noodles brought up by the wavy and flying fish pattern and the sea breeze hues.  The spatial design is mutual beneficial to the ‘Yin’ and the ‘Yang’, even being enhanced by the flexible connections of the two areas inside the outside of the shop area.

CLIENT

Congee House

LOCATION

D2 Place,

Lai Chi Kok,

Hong Kong

AREA

1300 sqft